Krachtig anders leren | met de Kernvisie methode
Man (35 jaar):
“Ik heb dus geen dyslexie. Ik heb geleerd om informatie anders op te slaan. Nu is het rustig in mijn hoofd geworden. Ik functioneer nu beter op mijn werk en het lijkt wel of iedereen in ons gezin zich plezieriger voelt.”

Vrouw (40 jaar):
“Het is ongelofelijk. Gisteren toen ik bij je vandaan kwam, moest ik wel even slikken, en ik schoot vol. Ik heb altijd gedacht dat ik dommer was dan iedereen.
Ik kan nu net als iedereen functioneren en op mijn gevoel afgaan.”

Vrouw (32 jaar):
“Het gaat nu uitstekend tussen mijn baas en mij. Ik weet nu hoe ik met hem om moet gaan. Niet tegen hem maar met hem. “

Kernvisie methode

De Kernvisie methode vormt de basis van iedere coaching. Oplossingen die uit de mens zelf komen beklijven beter. Vanuit de overtuiging, dat de mens veel meer in zijn eigen vermogen heeft dan hij nu gebruikt, is hij in staat, de mens, grote gedragsveranderingen te laten realiseren. Deze veranderingen hebben als resultaat een betere ordening in het hoofd en daardoor meer rust in het functioneren op school, op het werk en in de eigen woonomgeving. Effectiviteit en snelheid van de coaching staat voorop.

De Kernvisie methode behelst de ongelofelijke ontdekking dat met name beelddenkers in staat zijn woorden, cijfers en gedachten uit het hoofd te verwijderen en er andere voor in de plaats te zetten.

De resultaten zijn verbluffend.

Problemen zoals angsten, fobieën, slecht slapen, leerproblemen, concentratie stoornissen en dergelijke kunnen met succes worden behandeld.